Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar için resim atölyesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in yaşam alanı MaviBahçe'de çocuklara Özel resim atölyesi kuruldu. Resim Öğretmeni Turan Demir'in eğitim verdiği atölyede çocuklar gezegen ve gezegen üzerinde yaşayan canlıları resmetti.

        İzmir'in yaşam alanı MaviBahçe birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ağaç Kakan Kukla Atölyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar Resim Öğretmeni Turan Demir'in önderliğinde resim yaptı. "Gezegen", "Uzay" ve "Gezegende Yaşayan Canlılar" konulu resimler çizen çocuklar, hayal güçlerini geliştirdi.

        Hayal Güçlerini Geliştiriyorlar

        Etkinlik ile ile ilgili bilgi veren Resim Öğretmeni Turan Demir, "Çocuklar bu atölyede gezegeni ve gezegende yaşayan canlıları kendileri tasarlıyorlar, kendileri çiziyorlar. Öncelikle çeşitli malzemelerle gezegen ve uzay formu oluşturuyoruz. Daha sonra onların üzerine gezegende yaşayan canlıları koyuyoruz. Çiziyoruz, boyuyoruz, katlıyoruz, kesiyoruz, yapıştırıyoruz. Çocuklarla birlikte fantastik bir dünya oluşturmak istedik. Burada hayal güçlerini geliştiriyorlar. Uzayda olmasını istedikleri her şeyi keserek, çizerek uzaya yerleştiriyorlar" dedi.

        Etkinlikler devam edecek

        MaviBahçe yetkilileri ise çocuklar için gerçekleştirilen etkinliğin eğitici ve eğlenceli bir organizasyon olduğunu söyledi. Ebeveynler alışveriş yaparken çocukların da resim atölyesi ile hayal güçlerini geliştirdiklerini söyleyen yetkililer, yararlı ve keyifli etkinlikler yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

        (CA)

        22.02.2017 09:38:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler