Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Koristlerden türkü şöleni

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Ali Hikmet Gökçen yönetiminde sahne alan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, koro ve solo performansıyla halk müziği sevenleri mest etti, seyircilerden tam not aldı.

        Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Atatürk Kültür Merkezinde verdiği konserle halk müziği sevenleri bir araya getirdi. Nazım Hikmet Sahnesinde Ali Hikmet Gökçen şefliğinde sahne alan müzik topluluğu ezgileriyle seyirciyi kimi zaman hüzünlendirdi kimi zaman da oynattı. Özel konserde halk müziğinin unutulmayan ve halk müziği sevenlerin gönlünde yer edinmiş şarkıları koro ve solo olarak seslendiren müzik topluluğu, başarılı performansıyla seyirciden tam not aldı. Performanslarıyla profesyonelleri aratmayan topluluğunun konserin sonuna doğru peş peşe seslendirdiği hareketli parçalara seyircilerde danslarıyla eşlik etti. Konsere yoğun ilgi gösteren müzikseverler koronun seslendirdiği parçalarla unutulmaz saatler yaşadı.

        (CA)

        22.02.2017 10:21:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler