Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dumlupınar'a ziyaretçi akını

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Dumlupınar ilçesi, yurdun dört bir yanından 'Kültür turları' adı altında ziyaretçi akını uğruyor.

        Kurtuluş savaşının büyük meydanı Kütahya'nın Dumlupınar ilçesine özellikle doğu illerinde üniversite ve lise öğrencilerinin okuduğu okullar, düzenledikleri 'Kültür Turları' ile büyük ilgi gösteriyor.

        Kars, Bingöl, Malatya, Karabük ve daha birçok il ve ilçe okulları kültür turları programına Kurtuluş savaşının büyük meydanı Dumlupınar'ı da dahil ediyor. İlçe ekonomisine katkının yanı sıra Dumlupınar ve Kütahya tanıtımına büyük katkı sağlayan kültür kurları ilçede memnuniyetle karşılanıyor.

        Kültür Turlarında Dumlupınar tarihi anlatılıyor ve Kurtuluş savaşında Dumlupınar'da verilen mücadele gençlere tarihi kalıntılarıyla anlatılıyor. (YD-EFE)

        22.02.2017 11:44:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler