Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devlet Hastanesi'nden Kızılay'a kan bağışı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Kula Devlet Hastanesi çalışanları ve hastanede tedavi görenlerin yakınları Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

        Kızılay'a kan bağışlamak isteyen vatandaşlar, Kula Devlet Hastanesi bahçesine kurulan kan bağışı aracı önündeki standa gelerek kanlarını bağışladı. Kan Bağışçısı Sorgulama Formu'nu dolduran bağışçılara, kan vermelerinin ardından meyve suyu ve bisküvi ikram edildi. Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Vahit Demir, "Ülkemizdeki hastaların kan ihtiyacını karşılamada tek kurum olan Kızılay ile ortak bir çalışma yürüttük. Amacımız son dönemde artan kan ihtiyacının karşılanmasına yönelik kan bağışına duyarlılığı oluşturmak ve farkında lığı yaratmak. Kula Devlet Hastanesi olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Kan bağışı hayat kurtaran önemli bir projedir. Hastaların ihtiyaçların zamanında karşılamayla ilgili Kızılay'ın yapmış olduğu, özverili çalışmaya halkımızın da destek olmasını bekliyoruz" dedi.

        (HY-AY-Y)

        22.02.2017 12:48:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler