Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaldıran'da Temel Eğitim İstişare Toplantısı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim kalitesini artırmaya yönelik düzenlenen 'Temel Eğitim İstişare Toplantıları' devam ediyor.

        Çaldıran ilçesinde düzenlenen 'Temel Eğitim İstişare Toplantısına' Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Aladağ, Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Aslan, İl Milli Eğitim Şube müdürleri Şahin Uçkan ve M. Şirin Atlı, ilçe okul müdürleri, müdür yardımcıları ve rehber öğretmenler katıldı.

        Toplantı öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yakup Aladağ, toplantıların önemine değindi. Bu toplantılarla ilçelerin eğitim kalitesinin arttırılmasını hedeflediklerini belirten Aladağ, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçelere her konuda destek sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

        İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü M. Şirin Atlı ise, Çaldıran ilçesinin eğitimdeki başarı oranlarını, Van ve Türkiye ortalamaları konusunda bilgiler aktardı.

        Toplantıda; okulların başarı oranları, devamsız öğrencilerin durumu, Van'ın okulöncesi Türkiye sıralaması gibi konularda slayt sunumla istatistiki bilgiler verdi.

        (MSA-Y)

        22.02.2017 12:49:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler