Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik Genç MÜSİAD'ı ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Geçtiğimiz ay yapılan kongre ile Genç MÜSİAD Manisa Şube Başkanı olan Faruk Erdoğan yönetimi ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.

        Genç MÜSİAD Manisa Şubesi olarak şehre ve şehrin geleceği olan gençlere katkı sağlayacak projeler geliştireceklerini belirten Başkan Faruk Erdoğan, "Öncelikle genel kurulumuza katılımınız ve vermiş olduğunuz önem nedeni ile size çok teşekkür ediyorum. Gerek şehrimizin gençlerine gerek ekonomisine katkı sağlayacak projelerimizden söz edelim istedik. Şehzadeler Belediyesi ile birlikte neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunmak için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte ziyaretinizde bulunarak değerli fikirlerinizden istifade etmek istedik." dedi.

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, "Genç MÜSİAD, genç, dinamik ve ilkeli girişimcilerin olduğu bir oluşum. Gençlerimiz geleceğimizdir. İnşallah sizler de bu ülkeye bu şehre katkılar sağlayacaksınız. Bizler de sizin her zaman yanınızda olacağız. Ne ihtiyaç varsa o noktada beraber çalışacağız. Sizin gibi pırıl pırıl gençlerin hem sosyal anlamda hem ekonomi anlamında gayretlerinizi takdir ediyor ve yeni kurulan Genç MÜSİAD Manisa Şubemizin hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

        (SC-Y)

        23.02.2017 10:07:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler