Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altepe Kent Konseyi gönüllüleriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Şehir Konseyi Çekirge Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi.

        Başkan Recep Altepe, Bursa İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunların yer aldığı, şehrin manevi değerleri hakkında incelemeler ve toplantılar düzenleyen Çekirge Çalışma Grubuyla bir araya geldi. Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni'nde eşlik ettiği buluşmada Altepe, grup üyeleriyle sohbet etti. Çalışma Grubu Temsilcisi M. Necati Şahin'in faaliyetler hakkında bilgi verdiği ziyarette konuşan Başkan Recep Altepe, Bursa'nın evliyalar şehri olduğunu hatırlattı.

        Büyükşehir Belediyesi olarak insana yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Altepe, "Şehirleri, caddeleri, binaları güzelleştirebilirsiniz. Ancak insanları etkilemek için bu yeterli değil. Mevcut avantajlarımızı kullanmalıyız. Türkiye'deki büyük şehirleri gezip Bursa'ya gelenler, 'İyi ki Bursa'ya gelmişiz. Güzel yüzlü insanlar gördük. Medeni bir şehre geldik' diyor. Geçtiğimiz günlerde 52 ülkeden UNESCO yetkilileri şehrimize geldi. 'İyi ki Bursa'ya uğramışız' dediler. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Burası Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Murad Hüdavendigar'ın şehridir. Her konuda öncü olmalıyız" dedi.

        (MŞ)

        23.02.2017 11:31:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler