Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesporda genç kadronun başarısı

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Amatör Süper Ligde mücadele eden Düzce Belediyespor A takımında genç kadronun başarısı dikkat çekiyor. Alt yapıdan yetişen ve kadroya alınan gençlerden oluşan takım ligde zirvede üçüncü sıraya yerleşti.

        Ligin en genç takımlarından olan Düzce Belediyespor A takımı ligde başarı grafiğini yükseltiyor. Alt yapıdan yetişen yetenekli sporcuların yer aldığı takım aldığı sonuçlarla ligin zirvesine doğru ilerliyor. A takım Teknik Sorumlusu Özgür Oral, genç bir kadro oluşturduklarını belirterek "Takımda ilk 11'de 9 kişi, 18 kişilik takım kadrosunda da 14 kişi 20 yaş altı sporculardan oluşmaktadır. Bu sporculardan 5'i 18 yaş altında olup hemen hepsi kendi alt yapımızdan yetişmiştir. Takımımız ligde son 6 maçtaki çıkışıyla güçlü bir konuma gelmiştir" dedi.

        Özgür Oral, son Elmacık maçından alınan 4-0'lık galibiyetle Düzce Belediyespor'un 31 puanla ligin üçüncü sırasına yerleştiğini sözlerine ekledi.

        (AY)

        23.02.2017 12:56:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler