Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaosmanoğlu'ndan, Başiskele Kaymakamı'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay'ı ziyaret etti.

        Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'u makamında konuk etti. Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Sizlerin her daim yanındayız. Ortaya koyacağınız projelere destek vererek, ilçemizin gelişmesine yerel yönetimler olarak katkı sunacağız" şeklinde konuştu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günün ikinci ziyaretini Başiskele İlçe Nüfus Müdürü Halil İpek'e yaptı. Kaymakam Kantay'la birlikte çalışanlara da çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, eşiyle birlikte yeni çipli kimlik kartı için başvuru yaptı. Nüfus Müdürlüğünde yaşanan yoğunluklar için alınan önlemleri yerinde gören Başkan Karaosmanoğlu, sistemli bir şekilde yürüyen çalışmalar için yetkililere ve çalışanlara teşekkür etti.

        (İG-GY-Y)

        24.02.2017 12:41:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler