Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleşen altyapı çalışmalarının ardından Karacakılavuz, 100. Yıl, Kumbağ ve Karadeniz Mahallelerinde yol yapım onarım çalışmalarına devam ederken, Karacakılavuz'da kaçak imalatlarla ilgili de yıkım çalışması yaptı.

        Süleymanpaşa Belediyesi, Karacakılavuz Mahallesi'nde gerçekleşen içme suyu hattı kazılarının ardından kazı tamirlerine başladı. İlk olarak hat boyunca bozulan kilit taşı yollara dolgu malzeme seren Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni kilit taşları ile bozulan yerlerde onarım çalışmalarını tamamladı.

        Kaçak yapılarla mücadele devam ediyor

        Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortak yürütülen çalışmada kaçak yapılarda da müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yıkım gerçekleştirerek kaçak yapıları ortadan kaldırdı.

        Altyapı çalışmaları nedeniyle hasar gören yollarda onarım çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Mahallesi Sezercik Sokak'ta rotmiz ile yol onarımı gerçekleştirirken Kumbağ Mahallesi Çamlık Mevkisinde yol tesviyesi ve malzeme serimi, Karadeniz Mahallesi Dumansız Sanayi Bölgesinde ise yol tesviyesi çalışmalarına devam ediyor.

        (HLD-MEF-Y)

        24.02.2017 15:46:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler