Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Odunpazarı İl Başkanlığı Anaysa maddelerini anlatmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ak Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı mahallelerde gerçekleşecek olan halk oylamasını anlatmaya devam ediyor.

        Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri; Emek, Orhangazi, Büyükdere, Gündoğdu, Huzur, Karapınar, Gültepe ve Göztepe mahalleleri teşkilatlarına giderek anayasa maddelerini anlattılar. Teşkilat ziyaretlerinde milletin himayesine verilmesi için teşkilat olarak çalışmaya devam edeceklerini aktaran AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, "Türkiye Büyük Millet Meclisini dışarıdan karıştıran vesayetçilerin gücünü kırmak ve 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir' hükmünü gerçek anlamda uygulamak için 'Evet' diyoruz. Demokrasinin teminat altına alınarak milletin himayesine verilmesi için teşkilat olarak çalışmaya devam edeceğiz. Yürütmenin tek elde toplanması, milli ve yerli siyaset zeminin sağlamlaşması için sahalarda olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

        (BRK-KÇ)

        24.02.2017 15:49:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler