Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Eşkinat'tan duayen gazeteciye 50. yıl sürprizi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ'ın duayen gazetecilerinden Şerif Baysalan'ı ziyaret ederek, meslekteki 50. yılını kutladı.

        Ziyarette Başkan Eşkinat, duayen gazeteci Şerif Baysalan'a çiçek takdim ederek, Baysalan'ın hayatının anlatıldığı "Kasabanın Şerifi" kitabını hediye etti. Baysalan'ın meslekte yarım asrı devirmesinden çok örnek bir gazeteci olarak bu başarıyı yakalamış olmasının önemli bir nokta olduğunun altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Herkesin hakkıyla yapamayacağı bir meslektir gazetecilik. Son dönemde maalesef de olumsuz örneklerin her geçen gün arttığı bir meslek. Şerif Baysalan bu meslekte 50 yılı geride bıraktı. Önemli bir zaman yarım asır. Ancak asıl önemli olan bu 50 yılı üzerinde tek bir leke olmadan geride bırakmasıdır. Yeni nesiller bu şerefli meslekte Şerif Baysalan gibi isimleri örnek almalıdır" dedi.

        Gazeteci Yazar Şerif Baysalan, Başkan Eşkinat'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, yarım asrı devirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Yeni kitabı "Tekirdağlı Kızçeler" hakkında da bilgi veren Baysalan, Süleymanpaşa Belediyesinin çalışmalarını değerlendirerek, görüşlerini Başkan Eşkinat'a iletti.

        (HLD-Y)

        26.02.2017 13:40:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler