Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1207 Antalya Döşemealtı Adana'dan 3 puanla döndü

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Kadınlar 1. Liginde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Adana deplasmanından 3 puanla döndü.

        Türkiye Kadınlar 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, ligin ilk yarısında kendi sahasında ağırladığı ve 2-0 yendiği Adana İdmanyurdu Futbol takımını Adana deplasmanında da aynı skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

        Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken ikinci yarıya hızlı başlayan Kırmızı-Beyaz-Siyahlı ekip Kolombiyalı yıldızları Arias Vidal ile Orianica Velasquez'in golleriyle sonuca gitti. Adana maçının kadrosunda yeni transferlerden A Milli Takım oyuncuları kaleci Zeynep Erdoğan, Demet Kılınç ve Tatiana Matveeva forma giydi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        27.02.2017 09:35:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler