Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar'da Vergi Haftası kutlamaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Defterdar Vekili Murat Toy, 28. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

        Ziyarete Defterdar Vekili Murat Toy, Defterdar Yardımcısı Vekili Durmuş Ali Doğan ve Defterdarlık Daire müdürleri katıldı. Defterdar Vekili Murat Toy, Vali Aziz Yıldırım'a 27 Şubat -5 Mart 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan 28. Vergi Haftası etkinlikleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Vergi vermenin önemini benimsetmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Defterdar Vekili Murat Toy, hafta içerisinde vergi mükelleflerine onur ve teşekkür plaketlerinin yanı sıra belgelerinin de verileceğini belirtirken, ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan mükelleflere teşekkürlerini iletti.

        Afyonkarahisar'ın gerek gelirleri ve gerekse giderleri itibariyle dengeyi sağlamış bir il olduğunu belirten Vali Yıldırım ise Afyonkarahisar'ın üreten bir şehir olduğunu ve buna bağlı olarak ta vergisini veren bir il olduğunu dile getirdi. Bugünkü güçlü Türkiye'nin oluşmasında vergilerin öneminin büyük olduğunu vurgulayan Vali Aziz Yıldırım, tüm illerde olduğu gibi Afyonkarahisar'ın da kalkınmasında emeği olan tüm vergi mükellefleri ile Defterdarlık yönetici ve çalışanlarının Vergi Haftasını kutladı.

        (HK-MET-Y)

        27.02.2017 16:32:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler