Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Etibor çalışanlarına resmi yazışma kuralları öğretildi

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü çalışanlarına resmi yazışmalarda uygulanacak, imla kuralları ve resmi yazışma Kuralları eğitimi verildi.

        Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü çalışanlarına "İmla Kuralları ve Resmi Yazışma Kuralları" konulu eğitim verildi. Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü Memur Lokalinde gerçekleşen seminer, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı Okutman Ahmet Küçükoğlu tarafından gerçekleşti.

        Kamu personelinin etkili ve verimli çalışmasının en önemli unsurlarından birinin resmi yazışmalar olduğunu belirten Okutman Ahmet Küçükoğlu, "Kamu kurumları faaliyetleri gereği kendi aralarında iletişim sağlamak için her gün çok sayıda resmi yazışma yapıyor. Kamu kurumları tarafından hazırlanan yazıların kurallara bağlanması, gerek içerik gerekse şekil olarak bazı esaslarla ilgilidir. Yazılarda birliğin sağlanması, yazışmaların kontrol altına alınması ve işlemlere resmi bir kimlik kazandırılması açısından önemlidir" dedi.

        (TS-

        27.02.2017 17:14:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler