Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alkollü sürücünün talihsizliği

        - Binlerce araç arasında gidip polis otosuna çarpınca ehliyetine el konuldu

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın Efeler ilçe merkezinde alkollü bir sürücü yüzlerce aracın arasında gidip nokta nöbeti tutan polis ekip otosuna çarpanca sürücünün ehliyetine el konuldu.

        İlginç olay gece yarısı Efeler İlçe Merkezi Abide Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Gece alkol alan A.A. isimli şahıs 09 AD 395 plakalı lüks otomobili ile seyir halinde iken yüzlerce araç içerisinde nokta görevi yapan polis ekiplerinin aracına çarptı. Polis ekipleri tarafından durdurulan aracın sürücüsü alkollü çıkınca sürücünün ehliyetine el konulup para cezası uygulandı. Alkollü olduğu için sürücünün direksiyon başına geçmesine izin verilmezken otomatik olan lüks otomobili de kimse kullanmayı başaramayınca sıkıntı yaşandı. Uzun uğraşlar sonucu lüks otomobil yol ortasından çekilip bir kenara park edildi.

        (İK)

        28.02.2017 08:38:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler