Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavram'dan başarılı öğrencilere 'Güçlü hafıza ve hızlı okuma' kursu

        (Fotoğraflı)

        Atilla İdiz

        VAN (İHA) - Van'da Kavram Eğitim Kurumları tarafından başarılı öğrencilere, 'Güçlü hafıza ve hızlı okuma' kursu başlatıldı.

        Kavram Eğitim Kurumları, 9., 10. ve 11. sınıfta okuyan başarılı öğrencilere yönelik 'Güçlü hafıza ve hızlı okuma' kursu başlattı. Her sınıftan 10 öğrencinin aldığı kursun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve aynı zamanda Kişisel Gelişim Uzmanı Yusuf Kabul tarafından verildiğini belirten Kavram Eğitim Kurumları Müdürü Lokman Tekin, "3 ay sürecek olan kursta öğrenciler, kelime hazinelerini genişletecek, hafızalarını güçlendirecek ve hızlı okumayı öğrenecekler. Böylece öğrencileri motive etmeyi ve zinde tutmayı başarıyoruz. Öğrenciler arasında tatlı bir rekabet oluşuyor" dedi.

        Kursun her okulda verilmesi ve uygulanması gerektiğinin altını çizen Tekin, desteklerinden ve duyarlılığından ötürü, Yusuf Kabul'a teşekkür ettiklerini söyledi.

        (ATL-ŞAK-Y)

        28.02.2017 09:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler