Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de Şehit Turhan Bayraktar Parkı yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Şehit Turhan Bayraktar Parkı'nda başlatılan yenileme çalışmaları ilerledi. Burhaniye Belediyesi, şehir genelindeki park ve yeşil alanlara yenilerini eklemeye devam ederken eski, yıpranmış parklarda da yenileme çalışmalarına başladı.

        Burhaniye'de merkez parkı olarak bilinen Şehit Turhan Bayraktar Parkı'nda çalışmalara başlayan ekipler, parktaki yürüme yollarının yapımı ile işlerine devam ediyorlar. Eski haliyle, büyüyen ve gelişen Burhaniye'ye yetersiz gelen şehir parkının yeni hali 7'den 70'e herkesin düşünüldüğü bir proje olarak tasarlandı. Yeni projenin 4 bin 483 metrekaresi yeşil alan, bin 370 metrekaresi yapısal alandan oluşuyor. Şehit Turan Bayraktar Parkı'nda yenileme çalışmaları kapsamında mevcutta var olan kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun grubu, aydınlatma ve sulama sistemleri yer alacak. Ayrıca Parkın girişinde yer alan Atatürk ve İsmet İnönü heykeli de yeni bir düzenleme ile yukarıya kaldırılarak daha dikkat çekici bir hale getirilecek.

        (FT-EME)

        28.02.2017 12:45:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler