Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat, Aksu ve Serik'te yollar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat, Serik ve Aksu'da toplam 30 kilometrelik yolu sıcak asfaltla buluşturmak üzere çalışma yapıyor.

        Antalya'da asfaltsız yol bırakmamak üzere çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Aksu Kayadibi ile Serik Kırbaş, Kozan, Çatallar ve Dorumlar grup yolunu yeniliyor. Toplam 24 kilometrelik yolun bakım ve onarımını yapan ekipler, şarampolleri temizliyor, silindir aracıyla sıkıştırılarak yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor.

        Manavgat'ta asfalt seferberliği

        Manavgat'ın Çayyazı ve Yukarıışıklar Mahallelerini asfaltla buluşturan ekipler, şimdi de Bereket, Yavrudoğan ve Gaziler Mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yürütüyor. Oldukça bozuk olan toplam 6 kilometrelik yolun kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Manavgat halkının memnuniyetle karşıladığı sıcak asfalt çalışmalarını İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Yavrudoğan Mahalle Muhtarı Hilmi Baştaş, Bereket Mahalle Muhtarı Mustafa Aysal ile birlikte yerinde inceledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        28.02.2017 14:06:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler