Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DESİAD yeni yönetimini tanıttı

        (Fotoğraflı)

        Zekican Şenkaya

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) 8. Olağan Genel Kurulunun ardından yeni yönetim tanıtıldı.

        Tek liste ile gidilen seçimlerde Okan Konyalıoğlu başkanlığında yeni yönetim belirlendi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısında derneğin yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        DESİAD Başkan Okan Konyalıoğlu, DESİAD'ın bundan sonraki sürecini neler yapacağı ve yapacağı projelerini aktardı. Konyalıoğlu, "Birçok Yönetim Kurulu Üyemiz yurt dışında, yurt içinde fuarlarda veya müşteri ziyaretlerinde. Diğer taraftan, bölgemizde, Denizli'mizde faydalı ne yapabiliriz? sorgulaması da bizim güncelimizdir. Kısa vadede üyelerimizle muhtelif toplantılarla iç ilişkilerimizi geliştirmek, bölgemiz için ne yapabiliriz tartışmak istiyoruz. Bu uğurda ayda iki defa üyelerimizin işyerlerinde öğle yemekleri düzenlemekte, onlara misafir olmaktayız. Bu yemeklerde üyelerimizin birbirleriyle olan ilişkilerini geliştirdiğimiz gibi, derneğimiz üyeleri arasında bir ortak dil yaratmayı amaçlamaktayız" şeklinde konuştu.

        (MT-Y)

        28.02.2017 15:10:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler