Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına Dilovası'ndan tam destek

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği'ne belediyelerin de katılması uyarısına Dilovası Belediyesi'nden tam destek geldi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Dilovası Belediyesi ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü arasında "Toplum Yararına Çalışma Program'ın" protokolü imzalandı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğünün imzaladığı protokole göre 50 kişi 6 ay boyunca istihdam edilecek.

        Milli İstihdam Seferliği kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında İmzalanan protokole göre ilçemizde ikamet eden 50 kişi 6 ay boyunca Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek. Noter huzurunda kura yöntemiyle belirlenecek 50 kişi yolların, park ve bahçelerin bakımı, onarımı ve cadde tamirleri işlerinde çalıştırılmak üzere işbaşı yapacak'' dedi.

        (İG-İÇ)

        01.03.2017 14:12:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler