Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Polat, Malatya Teknokentin geleneksel sohbet toplantısına katıldı

        - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

        - "AR-GE çalışmalarıyla hizmet kalitesini yükseltiyoruz"

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Teknokentin geleneksel sohbet toplantısına katıldı. Burada konuşan Başkan Polat, belediye olarak AR-GE çalışmalarıyla hizmet kalitesini yükselttiklerini söyledi.

        Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı R.Murat Türksoy, Muammer Zafer, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lütfi İnan ile birlikte Malatya Teknokent'in geleneksel sohbet toplantısına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yetkililerle AR-GE projeleri hakkında fikir alış verişi yaptı. Malatya Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd.Doç. Dr. A.Fatih Kocamaz, yönetim kurulu üyeleri ile e Malatya Teknopark bünyesine çeşitli faaliyetlerde bulunan firma yetkililerinin de katıldığı toplantıda yetkililer hazırladıkları projelerle ilgili Başkan Polat'a bilgi verdiler.

        Yeşilyurt Belediyesinin Araştırma ve Geliştirme çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, " Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizin gelecekte örnek, modern bir kimliğe ulaşmasını sağlamak adına öncelikle konusuna hakim, teknolojinin geldiği son noktadan haberdar, araştırma ve geliştirme konularında tecrübeli yönetici kadrosunu oluşturduk. Farklılıkları oluşturabilecek, detayları yakalayabilecek yönetici kadromuzun araştırma ve geliştirme alanında yaptıkları çalışmalar, incelemeler, görüşmeler neticesinde belirlediğimiz kısa-orta ve uzun vadeli hedeflerimizi teker teker hayata geçirmekteyiz. AR-GE faaliyetlerinin en önemli kıstası olarak kabul edilen ölçme-izleme ve değerlendirme mekanizmalarının üst seviyede işletilmesine büyük önem vermekteyiz" şeklinde konuştu.

        Yenilikçiliğe ve değişime önem verdiklerini kaydeden Başkan Polat, "Türkiye'de şu anda bin 300 Belediye var, biz nerede bir farklı proje varsa, nerede bir güzellik varsa gider onu alırız, ilçemize uygun şekle getirerek, halkımızın hizmetine sunarız. Yurt içi ve yurt dışına geziler düzenliyoruz, farklı projeler ve yatırımları inceliyoruz. Kentimizin ve ilçemizin değişim ve dönüşüme katkı sağlayacak projeleri uygulamaya önem veriyoruz. Bir başkasının tecrübesini almak bizim açımızdan ayıp bir durum değildir. Peygamberimiz bir hadisi şerifinde "İlim Çin'de olsa gidin alın" diye buyurmakta, biz bu anlayışa sahibiz. Bizim dinimiz ilim kapısını sürekli açık tutmaktadır, bizde bundan sonuna kadar faydalanacağız" dedi.

        Malatya Teknokent ile ortaklaşa çalışmalar yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Polat, "Sizlerden gelecek her türlü proje ve çalışmaya kapımız sonuna kadar açıktır. Gerek Yeşilyurt Belediyesi olarak gerekse de Yeşilyurt Kent Konseyimizle ortaklaşa çalışmalar yapabilirsiniz. Malatya ve Yeşilyurt İlçemizin ekonomik, ticaret, sosyal, sanatsal ve kültürel yönden daha iyi noktaya gelmesi için iş birliği yapmalıyız. Malatya Teknokent Yönetimi ve firmalarımızla ortaklaşa projeler üretmek için elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

        (BT-SD-Y)

        01.03.2017 15:55:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler