Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altaç: Ülkemizin istikrarı için 'Evet' diyoruz

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şubesi Başkanı ve Anadolu Evet Platformu üyesi Aydın Altaç, 16 Nisanda gerçekleşecek referandumda "Evet" diyeceklerini belirtti.

        Altaç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin ardından istikrarsızlıkların yaşandığını ve bu istikrarsızlıkların tekrar yaşanmaması için cumhurbaşkanlığı sisteminin gerekli olduğunu belirtti. Altaç, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi kalkındırmak için çok mücadele etti. Şimdi menfaatleri bir kenara bırakıp ülkemizi aydınlığa çıkarmalıyız. Çünkü ülkemiz olmazsa biz de olmayız. Şuan itibari ile ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir istiklal savaşı yaşanıyor. Suriye'nin ve Ortadoğu'nun hali ortada, o yüzden birlik ve beraberliğimizi bozmadan ülkemize sahip çıkmalıyız. Halkımız 15 Temmuz darbesini yapan ve içeriden ve dışarıdan onları destekleyen her türlü odağa karşı cevabını en güzel şekli ile sandıklarda 'Evet' olarak verecektir. Anayasa değişikliği referandumu ülkemizin demokrasi tarihi için bir milat olacaktır. Milletimize yapılan operasyonların bitmesi için, büyük ve güçlü Türkiye için kalbimin en derinliklerinden gelen sesle 'Evet' diyorum" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        02.03.2017 11:00:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler