Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VEDAŞ'tan Bahçesaraylı öğrencilere giyecek desteği

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından Bahçesaray ilçesindeki 15 okulda eğitim gören 666 öğrenciye kışlık giyecek desteği yapıldı.

        VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Bahçesaray Kaymakamı Serhat Karabektaş ve Bahçesaray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva, Doğanyayla İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere kışlık montlar dağıtıldı. Burada konuşan Bahçesaray Kaymakamı Serhat Karabektaş; Doğanyayla İlkokulunu ziyaret ettiklerini belirterek, "Okullara yapılan bu tür ziyaretler, çocuklara psikolojik olarak destek olmanın yanı sıra bölge halkında da kardeşlik, dayanışma ve paylaşım duygularını pekiştiriyor. Yaptıkları bu ziyaret esnasında öğrenciler için getirdikleri kıyafetlerin bir kısmının Doğanyayla İlkokulundaki öğrencilerimize dağıttık. Bu kapsamda Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin eğitime verdiği önemi önemsiyor ve örnek bir davranış olarak görüyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden ve yapmış oldukları katkılarından dolayı şahsım ve ilçem adına Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Sayın Emrullah Okuducu nezdinde Türkerler Holding ve Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Türker Beye teşekkür ederim'' dedi.

        VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu da, Bahçesaray ilçesinde kış şartlarının çok uzun ve çetin geçtiğini hatırlatarak, "Burada eğitim gören öğrencilerimiz, bu zor şartlarda okullarına gelmekte ve eğitimlerini sürdürmektedir. VEDAŞ ailesi olarak bizler de öğrencilerimize hediyelerimizi sunduk. Ziyaretlerimiz sırasında bizlere destek olan Bahçesaray Kaymakamımız Sayın Serhat Karabektaş Beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Kasım Erva Beye ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Türker Beyin öngörüleri, yönlendirmeleri ve direktifleriyle sosyal sorumluluk çalışmalarımızla bölgemizin adeta lokomotifi olan şirketimiz, bundan sonraki süreçlerde de benzer çalışmalarını çeşitlendirerek sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

        VEDAŞ heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva'ya diğer öğrencilere dağıtılmak üzere 562 adet kışlık mont teslim etti.

        (MSA-Y)

        02.03.2017 11:47:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler