Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaduman, "Maden şehitlerimizi saygıyla anıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Ömer Tekcan

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 3 Mart 1992 tarihinde Zonguldak'ın Kozlu Beldesindeki Türkiye Taşkömürleri Kurumu Kozlu müessese Müdürlüğü'ne ait maden ocağında meydana gelen grizu faciasında hayatlarını kaybeden 263 maden işçisini andı.

        Karaduman açıklamasında, "Zonguldak; ekmeğini yerin yüzlerce metre altından kazananların şehri. Ülkemizin kalkınmasına yerin yüzlerce metre altından çıkardığı taş kömürü ile destek olan karaelmas diyarı. Madenlerde onlarca, yüzlerce maden şehidi verdiğimiz emekçi kenti. 3 Mart 1992 tarihinde TTK Kozlu müessesinde yaşanan grizu patlaması sonucu 263 canımızı kaybettiğimiz şehir. 3 Mart 1992 de kaybettiğimiz ve tüm maden şehitlerimizi bir kez daha minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları Şad, mekanları cennet olsun" dedi.

        (ÖMR-OA-Y)

        02.03.2017 14:56:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler