Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "İzmir Sana Kanım Feda" kampanyasına bir destek daha

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - Türk Kızılay'ı Ege Bölge Kan Merkezi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan İzmir Sana Kanım Feda' kampanyasına, Aliağa Ortaokulu öğrencileri de destek verdi.

        Türk Kızılay'ı Ege Bölge Kan Merkezi ile İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 15 Temmuz demokrasi şehitleri anısına 'İzmir Sana Kanım Feda' adlı bir kampanya başlatmıştı. Bu kampanyaya, Aliağa Ortaokulu öğrencileri de destek oldu. Kampanya kapsamında okul öğrencileri, öğretmen ve veliler, kan bağışı yaptı. Ayrıca Aliağa Ortaokulunda, bu yıl ilk defa öğretmenler ve öğrenciler tarafından 'Kan Bağışı Kulübü' kurularak okuldaki öğrencilere ve velilere kan bağışının önemi hakkında eğitimler verildiği bildirildi.

        (NE-HG-Y)

        02.03.2017 17:21:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler