Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor'dan hazırlık maçı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, Kazakistan Lig Şampiyonu ile hazırlık maçı oynayacak.

        Türkiye Kadınlar Futbol 1'nci lig'de mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kulübü ligin bitimine 4 hafta kala zirve mücadelesini sürdürüyor. Play-Off'lara kalarak şampiyonluk hesapları yapan Kırmızı-Beyaz-Beyazlı ekip çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

        Geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında aldıkları 2-0 galibiyet ve 3 puanla dönen Döşemealtı Belediye Spor Kulübü lige verilen arada Kazakistan Kadın futbol ligi şampiyonu ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

        Kazakistan şampiyonu BIK Çimkent Kadın Futbol takımı ile Cumartesi günü Belek Hane Otel sahasında yapılacak dostluk maçına çıkacak olan Kırmızı-Beyaz-Siyahlı ekibin teknik patronu Hüseyin Türk, "Lige verilen arada kardeş ülke Kazakistan kadın futbol takımı ile hazırlık maçı yapacağız. Tüm oyuncularıma şans vererek yabancı takımlarla mücadele tecrübesi kazandırmayı hedefliyoruz" dedi. 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor kulübü Kadın futbol takımı 11 Mart tarihinde kendi sahasında Karadeniz Ereğli Belediyesi Kadın futbol takımını ağırlayacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        03.03.2017 10:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler