Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süt kazanına düşen 1 yaşındaki Yeliz Ankara'ya sevk edildi

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Karacasu ilçesinde kaynar süt kazanına düşerek ağır yaralanan 1 yaşındaki kız çocuğu, Nazilli'deki ilk müdahalesinin ardından helikopter ambulans ile Ankara'ya sevk edildi.

        Edinilen bilgiye göre; Aydın'ın Karacasu ilçesinde yaşayan Cengiz S. ve KübraS'nin 1 yaşındaki kızları Yeliz S. öğle saatlerinde ailesinin bir anlık dikkatsizliği sonucu kaynar süt kazanına düştü. Vücudunun çeşitli yerlerinde 2 ve 3. derece yanıklar olduğu tespit edilen minik Yeliz'in Nazilli Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından helikopter ambulans ile Ankara'daki özel bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. 1 yaşındaki küçük Yeliz'in durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

        (ES-MB-Y)

        03.03.2017 19:12:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler