Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basına mensuplarına Menteşe Belediyesi'nden sıcak ortam

        - Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında devam eden Cumhurbaşkanına suikast davasını takip eden basın mensupları için Menteşe Belediyesi üstü kapalı tente kurarken, çay makinesi ve her sabah pasta ikramında bulunuyor.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Cumhurbaşkanına suikast duruşmasının yapıldığı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 20 Şubat tarihinde başlayan duruşmaları takip eden ulusal ve yerel basın mensuplarına Menteşe Belediyesi ekipleri her gün çay ve pasta ikramında bulunuyor.

        Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda devam eden ve bu hafta içinde ifadelerin alınmasının tamamlanması beklenen duruşmaları Ulusal ve yerel çok sayıda basın mensubu takip ediyor. Duruşmaların başladığı ilk günden itibaren basın mensuplarının haber yazabileceği masa ve sandalye ile çay makinesi gönderen Menteşe Belediyesi, sabah saatlerinde kahvaltılık pasta ikramında bulunuyor.

        Bu önemli davayı takip etmek için gelen basın mensuplarına gerekli her türlü desteğin duruşmanın devam ettiği sürece verileceğini açıklayan Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş, "Basın çalışanları önemli bir görevi yerine getiriyor. Türkiye'nin gündemini meşgul eden böyle bir davayı takip eden gazeteci arkadaşlarımızın daha rahat ve sağlıklı bir ortamda çalışması için gereken neyse yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

        (BT-İK)

        06.03.2017 09:50:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler