Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bahadır okul öğrenci temsilcileriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, okul öğrenci temsilcileriyle bir araya geldi.

        Ayvalık'ta eğitim adına neler yapabilecekleri ve okullarda öğrencilerin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden beklentileri konusunda, okul temsilcilerinin görüşlerini alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizler nasıl ki idareciler olarak, ilçede eğitimin tüm unsurlarını temsil ediyorsak, sizler de seçimle göreve gelip eğitimin en önemli unsuru öğrenci arkadaşlarınızı temsil ediyorsunuz. Sizlerin de görev ve sorumluluğu biz öğretmen ve idareciler kadar önemli. Ayvalık'ta milli eğitimin temel amaçları ve hedefleri doğrultusunda yapacağımız, siz değerli öğrencilerimiz için uygulamaya başladığımız ve başlayacağımız çalışmalara sahip çıkmanız, okullarda arkadaşlarınızla paylaşarak destek vermeniz bizim için son derece önemli." dedi.

        Öğrenci temsilcileri de İlçe Mili Eğitim Müdürü Güner Bahadır'ın, toplantıya katılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine ve görüşlerine değer veren bir idarecileri olduğu için şanslı olduklarını söylediler.

        BENGİ Projesi kapsamında bazı proje uygulamalarının olacağını kaydeden öğrenci temsilcileri, özellikle, Kitaptan Kanatlar projesinin güzelliği ve bu sayede okuma alışkanlığının kazanılması kadar, okullarının kütüphanelerinin kurulması ve zenginleşmesinin de çok faydalı olduğunu ifade ettiler. Okul temsilcilerinin; okul bahçelerindeki çevre düzenlemeleri ve öğrenciler için taşıma konusunda indirimler yapılması için yetkililerle görüşülmesi talebinde bulunmaları üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır, "Varlık sebebimiz sizlersiniz, bizler de, Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan, siz değerli çocuklarımızın en iyi, en güzel ve en son teknoloji ile donatılmış okul ortamlarında eğitim görmeniz için, elimizden gelen gayreti gösteriyor ve bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        (SS-EME)

        06.03.2017 13:29:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler