Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni'de ilçe müzik korosu çalışmalara devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı müzik öğretmenleri ve diğer branş öğretmenlerinden oluşan müzik korosu kuruluşunun ardından çalışmalarına başladı.

        Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ferda Uncu ve koroyu oluşturan öğretmenlerle bir araya geldi. Koronun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "İlçemizin kültürel olarak eksikliği olarak gördüğümüz önemli basamağı da aşmış bulunmaktayız. İlçemizde birbirinden değerli ve yetenekli öğretmenlerimizin varlığının olması bizler için bir avantajdı. Çok şükür ki bu avantajı kullanmayı başardık ve bugün Besni de devamlılığını olacağına inandığımız bir oluşumu tamamladık. Bu saatten sonra işin mutfağında olan arkadaşlarımızdan güzel bir çalışma ve yüz akımız olacak bir performans bekliyoruz. Bekliyoruz çünkü; burada var olan müzik öğretmenlerimizin hepsi birer duayen ve diğer branşlarda katılan öğretmenlerimiz gerçekten yetenekli. Bütün müzik türlerinden eserler sunabilecek son derece kaliteli bir ekip olan değerli meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

        (RK-SD-Y)

        06.03.2017 18:10:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler