Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin'de 4 kavşağa battı-çıktı yapılacak

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Mardin'de trafik akışının hızlanması amacıyla 4 kavşağa "battı-çıktı" olarak adlandırılan yol düzenlemesi ile 2 ayrı çevre yolu yapılacak.

        Trafik akışını rahatlatmak ve kaza oranlarını en aza indirmek amacıyla Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kentteki 4 kavşağa 'battı-çıktı' olarak bilinen yol düzenlemesi ile 2 ayrı çevre yolu yapılacak. Diyarbakır yolu olarak da bilinen Vali Ozan Caddesi üzerine yapılan battı-çıktılar, belediyenin karşısındaki Midyat ve Yukarı Mardin'e giden yolun kesiştiği nokta, Polisevinin yanındaki Kızıltepe kavşağı, hastane girişine yapılacak kavşak ile yeni TOKİ'lerin girişinde yer alacak. Projesi tamamlanan iki çevre yolundan biri üniversite kampüsünden direk Kızıltepe ve Nusaybin yollarına, diğer yol ise hastane arkasından Zinnar tarafından Yeşilli Midyat yoluna bağlanacak.

        (MSK-MP-Y)

        07.03.2017 11:47:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler