Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Görmez çocuklarla futbol oynayarak stres attı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, fırsat buldukça farklı mahallerde halı sahalarda çocuklarla futbol maçı yaparak stres atıyor.

        Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yoğun iş yükünden kaynaklanan stresi halı sahalarda çocuklarla futbol oynayarak atıyor. 15 basketbol ve 6 halı saha projesini tamamladıklarını belirten Başkan Görmez, her mahallede bir halı saha yapmak istediklerini söyledi. Gençlerle, çocuklarla futbol oynamanın bütün yorgunluğunu aldığını anlatarak, sporun bütün dallarına ilgi duyduğunu, yatırım yaptıklarını, gençleri spora teşvik etmek amacıyla çok sayıda kurs ve etkinlik düzenlediklerini kaydetti. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, fırsat buldukça da futbol oynayarak stresten uzaklaştığını belirterek şunları söyledi:

        "Öğrencilik yıllarımdan beri spordan kopmadım. Şimdi oldukça yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Doğal olarak stres kaçınılmaz oluyor. Halı saha maçları ilaç gibi geliyor. Çocuk sesleri arasında futbol oynamak, onların heyecanına, enerjisine ortak olmak ayrı bir duygu. Eğitime, spora özel önem veriyorum. İlçemizde eğitim kurumlarına devam eden 30 bin öğrencimiz bulunuyor. Çocuklarımızın boş zamanlarında spor yapmaları için çok büyük bir spor kompleksi kurma hedefimiz var. İçinde spora dair bütün tesisler, altyapı imkanları olsun istiyorum. 15 basketbol, 6 halı saha projemizi tamamladık. Milli eğitime okul yapımı için 50 bin metrekare arsa bağışladık. Şimdi 20 dolayında okulun inşaatı ya devam ediyor yada projesi sürüyor" şeklinde konuştu.

        (HG-Y)

        07.03.2017 12:28:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler