Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gemlik Belediyesi'ne anlamlı ödül

        (Fotoğraflı)

        Hurşit Topal

        BURSA (İHA) - Gemlik Belediyesi, sokak hayvanları için yaptığı projelerle ödüle layık görüldü.

        Bursa İl Hayvanları Koruma Kurulu, 2017 yılı ilk toplantısında, Gemlik Belediyesi'ni sokak hayvanları ile ilgili yapmış olduğu çalışmalarından dolayı ödüllendirdi. 2015 ve 2016 yıllarında Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan sokak hayvanlarını işaretlemede kullanılan mikroçip uygulamalarını taahhüt ettiğinin de üstünde başarıyla gerçekleştiren Gemlik Belediyesi'ne Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Orman Su II. Bölge Müdürlüğü, Bursa Şube Müdürlüğü yetkililerince başarılarından dolayı teşekkür edildi. Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre'ye 2017 yılı uygulamalarında kullanılmak üzere mikroçip ve ekipmanlar da takdim edildi.

        Sabri Emre,"Soğuk kış günlerinde yem, yaz günlerinde su kabı dağıtımı, gönüllü hayvan severlere mama ve yiyecek desteği yapıyoruz" dedi.

        (MŞ)

        07.03.2017 13:42:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler