Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İslahiye'de istihdam seferberliği toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Bekir Şentürk

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde İstihdam seferberliği konulu toplantı yapıldı.

        Toplantıya İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural, Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse, STK temsilcileri ve iş adamları katıldı. Kaymakamı Ramazan Yıldırım, "Başlatılan istihdam seferberliğinde devletimizin sağladığı teşviklerle, özel programlarla İlçemizin istihdam rakamını kısa, orta ve uzun vadeli arttırarak bizde varız demeli diyerek katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanı Kemal Vural, "İlçe ekonomisinin lokomotifi kırmızı biber olduğu altını çiziyoruz. Bu sektörde toplama, çöp çekme, işleme alanlarında ücretleri tatminkar hale getirerek istihdam sağlanabileceğini düşünüyoruz. Özellikle göreve geldiğimizden bugüne kadar çok büyük fiyat uçurumları olmadığı sürece tüm alımlarımızı ilçemizde, yerli mal satın almayı tercih etti. Her sektörde alımlarımızda önceliği ilçemize vermeniz halinde istihdamın sağlanacağını düşünüyoruz" dedi.

        Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen ise, İŞKUR, KOSGEB gibi kredi sağlayan kuruluşların sunduğu imkanların değerlenmesi ile hedeflenen istihdamın sağlanabileceğini kaydetti.

        (SD-Y)

        07.03.2017 13:50:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler