Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 Mart Dünya Kadınlar Gününde el işi sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan faydalanan kadınların ve çocukların hazırlamış olduğu "El İşi Sergisi" 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle açıldı.

        Açılışa; Vali Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal ve kursiyerler katıldı. Özdilek Alışveriş Merkezi'ndeki serginin açılış kurdelesini kursiyerlerle birlikte kesen Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, daha sonra sergiyi gezerek ürünleri tek tek inceledi. Serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Çelik, 8 Mart'ın öneminden bahsederek, "8 Mart tüm dünyada,kadınların eşitlik, özgürlük, daha iyi çalışma ve huzurlu yaşama özlemlerini, isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaya başlanmıştır" dedi.

        Son yıllarda ülkemizdeki kadınların daha katılımcı ve üretken hale gelmesi için devletimiz tarafından yapılan çalışmaları hatırlatan Vali Çelik, yaptığı açıklamada, kadınlarımıza yönelik ekonomik, kültürel ve sosyal sorunlarının çözülmesi noktasında çeşitli yasal düzenlemelerin yapıldığını ifade etti.

        (AS-MET-Y)

        08.03.2017 15:48:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler