Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kalın'dan Kaymakam Cankaloğlu'na hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Seyitgazi Kaymakamlığı görevine yeni atanan Ramazan Cankaloğlu'nu ziyaret etti.

        Başkan Kalın, Kaymakam Cankaloğlu'na yeni görevinde başarılar diledi. İlçeye güzel hizmetler etmek için çalıştıklarını belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, ilçenin sosyal ekonomik ve kültürel yapısı hakkında Kaymakam Cankaloğlu'nu bilgilendirdi.

        Başkan Kalın'a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Kaymakam Ramazan Cankaloğlu ise, "İnşallah görev yaptığımız süre içerisinde devletimizle, milletimizle el ele vererek ilçemize güzel hizmetler sunarız. İlçemizi daha da ileriye götürmek en büyük hedefimiz. Sizlere de ziyaretleriniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (AS-MET-Y)

        08.03.2017 15:52:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler