Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da 'El Emeği Göz Nuru' sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 'El Emeği Göz Nuru' sergisi açıldı.

        Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda kursiyerlerin ürettiği ürünler Medical Park Elazığ Hastanesi'nde açılan 'El Emeği Göz Nuru' sergisinde sergilendi. Kanaviçe sanatından keçe sanatına, kağıt rölyefden filografi çalışmalarına kadar toplamda 60 tane ürünün yer aldığı sergi büyük ilgi topladı. Hastanenin giriş bölümünde açılışı yapılan sergiye, Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, kurs öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

        Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru tabloların ve süslemelerin güzel olduğunu belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız, "Biz bir aile olarak dünya kadınlar gününü kutlar bundan sonraki programlarda her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz" dedi.

        Türkiye'de kadınların tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinde sürekli yer aldığını aktaran Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı ise , " Toplumsal yaşamda kadınların sorunlarının sona erdirilmesi için gayret göstermeliyiz. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kadınlara yönelik çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Açmış olduğumuz kurslarla kadınlarımıza destek olmaya, kadınlara ekstra meslek kazandırmaya, zamanlarını hoş geçirmeye yönelik çaba ve gayret içinde olduğumuzu ifade ediyoruz" diye kaydetti.

        Sergi açılışının ardından özel bir okulun öğrencileri, hastanenin kadın çalışanları ve hastalarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

        8 Mart Dünya Kadınlar Gününde öğrencilerin hastaneyi ziyaret etmelerindeki memnuniyeti dile getiren Hastanenin Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten,"Bizde emek veren, dokunduğu her yeri güzelleştiren sağlıklı nesiller yetiştirmek için çaba sarf eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

        (YÖ-HİV-Y)

        08.03.2017 16:02:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler