Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Parkı ve İpekyolu Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

        TEGV Feyyaz Tokar Eğitim Parkındaki programa Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın eşi Nesibe Taşyapan, İpekyolu Kaymakamı Cemil Öztürk'ün eşi Dirilona Öztürk, Halk Sağlığı Müdürlüğünden sosyal çalışmacı Özgül Kapıcı, Psikolog Hamza Demirkıran, çocuk gelişimci Davut Kaya, çocuklar ve velileri katıldı. Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Yöneticisi Rezzan Bayram'ın, "Kadın hakları, kadının eğitim hakkıyla başlar" sözüyle başlayan programda, birçok konuda kadınlara bilgiler verildi.

        Psikolog Hamza Demirkıran, kadın hakları kavramının yer aldığı olaylardan, kadınların günlük hayatta karşılaştıkları durumlardan bahsederken, çocuk gelişimci Davut Kaya ise otizm spektrum bozukluğu ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

        Aile danışmanı Buket Tanış'ın 'sorunlarımızın temeli' adlı sunumunun ardından Halide Edip Adıvar Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu skeçler sahnelendi. İkramların yapıldığı program, müzik eşliğinde son buldu.

        (MSA-Y)

        08.03.2017 16:36:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler