Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hani'de 8 bin 615 öğrenciye kıyafet yardımı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamlığının başlattığı çalışma çerçevesinde ilçedeki 8 bin 615 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

        Hani İlçe Kaymakamlığınca, ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik başlatılan yardım çalışması çerçevesinde, bir giyim firması tarafından ilçedeki 8 bin 615 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı. SYDV gözetiminde gerçekleştirilen kıyafet dağıtım programına, SYDV Müdürü Lokman Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Kaplan ve okulların idarecileri katıldı.

        İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, giyim firmasının duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu belirterek, eğitim ve öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini kaydetti. Yazıcı, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde 8 bin 615 ihtiyaç sahibi öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze de olsa katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        08.03.2017 16:50:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler