Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalp kontrolüne gelen kadınlara sürpriz kutlama

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, Konak Kardiyoloji Tıp Merkezine muayeneye gelen kadınlara sürpriz Kadınlar Günü kutlaması yapılırken, sürprizle karşılaşan bazı kadınlar şaşırdı.

        Konak Kardiyoloji Tıp Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde muayene gelen kadınlara bir sürpriz hazırladı. Merkezin üst katında gerçekleştirilen etkinlikte, sürprizi gören kadınlar şaşırdı. Hastalara karanfil hediye edilirken, merkez yetkililerininde katılımıyla pasta kesildi. Kadınlar sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini ifade eden tıp merkezi sorumlularından Cansu Baştak, "Kadınların kalbimizde çok büyük bir yeri vardır. Kadınlar, eş, arkadaş ve anne gibi bir çok görevi başarıyla yerine getirmektedir. Kadınlarımızın kalp sağlığını çok iyi korumalıyız ki onlar sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürüp topluma sağlıklı bireyler kazandırsınlar; çünkü her şey kadınların elinden geçer" dedi.

        (HG-Y)

        08.03.2017 17:40:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler