Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü

        - Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade:

        - "Kadınlarımız toplumun vazgeçilmez değerleridir"

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, kadınların toplumun vazgeçilmez değerleri olduğunu söyledi.

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade, her alanda eğitimli ve becerikli kadının, geleceğin daha sağlam temeller üzerine oturtulmasında önemli potansiyel güç oluşturacağını belirtti. Kikizade, "Kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadınlarımız, tarihimizin en eski dönemlerinden içinde bulunduğumuz çağa kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her dönemde ihtiyaç hissettiğimiz feragat ve fedakarlıkların en yücesini yapmıştır. Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, her konuda ve her zaman desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık diliyorum. Bu duygularla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        08.03.2017 17:49:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler