Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Belediyesi kadınları unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın talimatı ile bir çift eldivenden oluşan yapay Güller 8 Mart Kadınlar günü dolayısı belediye ekipleri tarafından kadınlara hediye edildi.

        8 Mart Kadınlar günü sebebi ile Dursunbey Belediyesi her yıl olduğu gibi ilçede bulunan kadınlara özel hediyeler hazırlattı. Geçtiğimiz yıllarda dekoratif sabun magneti, çorap gül hediye eden belediye, bu yılda bir çift eldivenden oluşan özel gül ile kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

        Belediye Beyaz Masa birimi tarafından mahalleler, iş yerleri, resmi kurumlar, caddeler ve sokaklarda dağıtılan gül çoraplar vatandaşların oldukça dikkatini çekti. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın selamı ile kadınlara hediyelerini veren Beyaz Masa ekipleri Başkan Bahçavan'ın 8 mart Kadınlar gününü kutladığını belirttiler. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'da bu özel günde tüm kadınların 8 Mart kadınlar gününü kutlayan bir mesaj yayımlayadı.

        (HD)

        08.03.2017 18:06:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler