Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaneli'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir program tertiplendi.

        Osmaneli Belediyesi Necla Hanım Konağında düzenlenen programa, Kaymakam Edip Çakıcı ve eşi Elif Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin ve eşi Tomris Şahin, AK Parti Osmaneli İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Büyükgüney başta olmak üzere çok sayıda Osmanelili hanımlar katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanı Münür Şahin yaptı. Başkan Şahin, "Kadınlar, bizim bu hayattaki en değerli varlığımız. Ailelerimizin direği, hayat dostlarımız. Aynı zamanda çocuklarımızın da geleceğe emin adımlarla bakabilmesi, onların en güzel şekilde yetiştirilmesi için annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen kıymetli şahsiyetlerdir. Her başarılı erkeğin arkasında muhakkak bir kadın vardır. Buna bütün samimiyetimle inanıyorum. Bugün bu program vasıtasıyla da sizlerin, tüm Osmanelili hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum" dedi.

        Başkan Şahin, aynı zamanda Osmaneli Belediyesinin hanımlara yönelik birtakım projeleriyle ilgili müjde de verdi. Şahin, kadınlar için yapılacak olan Spor ve Yaşam Merkezi yine bayanlara özel yüzme havuzu gibi birçok projenin yakın zamanda hayata geçirileceğini duyurdu.

        İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı da, Osmanelili hanımların Kadınlar Gününü kutlayarak, dinimizdeki kadının önem ve değerine değindi.

        Programa konuşmacı olarak katılan Uzman Klinik Psikolog Didem Uçak da, kadınların maddi, manevi ve duygusal ihtiyaçları hakkında bilgi vererek, kadın psikolojisi ve aile hayatı içinde kadının statüsüne değinen bir konuşma yaptı.

        Osmanelili hanımların da büyük bir ilgiyle dinlediği program çiçek ve plaket takdimiyle sona erdi.

        (ZC-KÇ)

        09.03.2017 16:16:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler