Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arabadan indiler bisiklete bindiler

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Ulaşımda bisiklet kullanımını arttırmak için ilk önce kendi personelini teşvik eden Marmaris Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli kontrolörler uygun alanları artık bisiklet üzerinde denetleyecek.

        İlk etapta birime 2 bisiklet alınırken, görevliler Tuncay Şahyılmaz ve Mustafa Rey ilk denetimi Kordon Caddesi'nde gerçekleştirdi. Pedala basarak, çöp kutularını ve yoğunluk yaşanan noktaları kontrol eden görevliler, bisikletleriniçok yakında Siteler ve Çıldır Mahallelerinin ara sokaklarında da güvenle sürebilecekler. Temizlik İşleri Müdürlüğü; Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü'nden sonra bisikletle ulaşım sağlayan 4. Müdürlük oldu. Bisikletli personel özellikle uygun hava şartlarında motorlu taşıtların yasak olduğu bölgelerde ve bisiklet yollarında görevinin bir parçası olarak bisiklet kullanacak.

        (VE-MB-Y)

        09.03.2017 18:45:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler