Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Süleyman Özkan'dan Hafız Ercan Coşgun'a ödül

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Ercan Coşgun, hafızlık yarışmasında il birincisi olarak, ilk ödülünü Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'dan aldı.

        Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dursun Gülseren, il birincisi hafız Ercan Coşgun'un Balıkesir'de yapılacak olan bölge hafızlık yarışmalarında, Kütahya'yı temsil edeceğini ifade etti. Gülseren, "7 Nisan'da, Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılacak olan hafızlık bölge yarışmasında öğrencimize güveniyoruz, başarısı için dua bekliyoruz. Belediye Başkanımızın maddi ve manevi desteklerinden dolayı okulum adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Simav Anadolu İmam Hatip Lisesinden il birincisi hafız öğrencimize, 7 Nisan'da yapılacak olan bölge yarışmasında başarılar diliyorum" diye konuştu. (MEİ-EFE)

        10.03.2017 10:14:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler