Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YYÜ'de "İletişimle Kazandıklarımız, Kaybettiklerimiz" konferansı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir konferans düzenlendi.

        YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezinde düzenlenen "İletişimle Kazandıklarımız, Kaybettiklerimiz" konulu konferansta iletişim uzmanı Adnan Erbaş bir sunum yaptı. Açılış konuşmasını yapan Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Sema Sancak, her yıl 8 Mart'ın merkezleri tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

        Sancak'ın ardından sunumuna başlayan Adnan Erbaş, iletişimin önemini anlatarak, günlük hayatta ne tür iletişim hataları yapıldığını, kadının gerek aile içinde gerek toplum içinde hak ettiği saygın yerine ulaşabilmesi için neler yapılması gerektiği konusunda önemli bilgiler verdi. Kadının toplumu oluşturan en önemli halka olduğuna dikkat çeken Erbaş, kadının katılmadığı, kadının yok sayıldığı bir toplumun medeniyet ölçüleri çerçevesinde değerlendirilemeyeceğini söyledi.

        Sunumun ardından soru cevap bölümüyle devam eden etkinlik, İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

        Etkinliğe YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ın yanı sıra akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

        (MSA-Y)

        10.03.2017 10:40:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler