Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışmaları sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışmaları sona erdi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Şeyh Edebali Stadyumu Atletizm pistinde Genç Kız-Erkek A-B kategorisinde gerçekleşen yarışmalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar sonucunda birincilikleri, Genç Erkek A kategorisinde Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi, Genç Kızlar A kategorisinde Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Genç Erkek B kategorisinde Söğüt Anadolu Lisesi, Genç Kız B kategorisinde Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

        Yarışmalar sonucunda dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve Bilecik PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt takdim etti.

        (CKT-CY-Y)

        10.03.2017 11:20:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler