Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tiryaki şantiyeleri denetledi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Düzenli olarak şantiye denetimi gerçekleştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, referandum öncesinde mahalleleri gezdi.

        Havanın yağmurlu olmasına aldırış etmeyen Başkan Tiryaki'nin ilk durağı Altındağ Belediyesi tarafından Feridun Çelik Mahallesi'ne yapılan cami oldu. Daha sonra Çamlık Mahallesi'ndeki camiye giden Başkan Tiryaki, son olarak Gülpınar'daki ibadethaneyi denetledi.

        "Altındağ'a 11 cami yaptık"

        Altındağ'da mahalle camileri dönemini başlattıklarını ifade eden Veysel Tiryaki, ihtiyaçlara göre yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurguladı. Başkan Tiryaki, Feridun Çelik, Çamlık ve Gülpınar Mahallesi'ne yaptıkları camilerin tamamlandığını belirtti. Altındağ'a 11 ibadethane kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Tiryaki, Battalgazi Mahallesi'nde devam eden bir cami inşaatı daha olduğuna dikkat çekti.

        Başkan Tiryaki, camilerin özellikleri hakkında da bilgi verdi. Camilerin alt kısımlarının ticari amaçlı kullanılmamasını isteyen Başkan Tiryaki, "Halkımızın rahatlıkla abdest alıp, erkenden namaza yetişebileceği ibadethaneler inşa ettik. Bu camiler her zaman temiz ve bakımlı olacak. Çocuk sesleri bu camilerden yükselecek" dedi.

        (SLCK-MK-Y)

        10.03.2017 16:08:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler