Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silvan'da sabah namazı buluşması

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyanet İşleri Başkanlığının, "Sabah namazı buluşmaları" etkinliği kapsamında ilk buluşma Silvan Karabelülbey Camisi'nde başladı.

        Etkinliğe, İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir ve vatandaşlar katıldı. Sabah namazının kılınmasından sonra Kur'an'ı Kerim okunarak, sohbet yapıldı. İlçe Müftüsü Özdemir, "Özellikle sabah namazında cemaatle camide buluşma konusunda elimizden gelen çaba ve gayreti gösterelim. Bir toplum sabah namazı vaktinde camiye devam ediyorsa, camiye geliyorsa bu toplumun dini dinamikleri, Allah ile olan bağlantıları güçlüdür. Bunun toplumsal bir ruh haline dönüşebilmesi için bizim sabah namazını dinamik hale getirmemiz gerekiyor. Gençlerimizin, çocuklarımızın ve yavrularımızın sabah namazında camide buluşturulmaları çok önemli. Sabah namazına gelirken yanımızda bir komşumuzu da alalım" dedi.

        Ardından vatandaşlara çorba ikramı yapıldı.

        (YB-MP-Y)

        11.03.2017 12:40:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler